Friluftsskolen Ibestad 2016, Straumbotn/Pollen

Påmeldingsfrist innen 1.juli

Friluftsskolen i Ibestad 2019: 8.-10.august

Ibestad kommune, i samarbeid med Midtre Hålogaland friluftsråd, inviterer deg til deltakelse på Friluftsskolen i sommerferien. Et tilbud for deg i alderen 10 – 13 år (elever i 5.- 7. klasse). Ingen deltakeravgift.

Illustrasjon, akvarell

Søknadsfrist 1.juni 2019

Kulturmidler aktivitetstilskudd 2019

Ibestad kommune skal fordele kulturmidler for 2019 til personer, lag, foreninger, organisasjoner og institusjoner i form av aktivitetstilskudd. Nye retningslinjer og skjema i år!

Torsdag 27.september 17:00-21:00

Oppstart for offentlig svømming

Ibestad svømmehall har første offentlig svømming etter endt rehabilitering

Effektueres fra og med 1.oktober 2018

Stenging av treningsrommet på Ibestad kulturhus

Av hensyn til HMS og andre forhold har Ibestad kommune valgt å stenge treningsrommet lokalisert i Ibestad kulturhus

Musikk- og kulturskole - høst 2018

Foreløpig informajson

Søknadsfrist 1.juni 2018

Kulturmidler aktivitetstilskudd 2018

Ibestad kommune skal fordele kulturmidler for 2018 til personer, lag, foreninger, organisasjoner og institusjoner i form av aktivitetstilskudd

Oppstart 24.januar 17:00 på kulturhuset

Tegneklubb

Søknadsfrist 15.oktober tiltredelsesdato 1.november 2017

Ibestad kommune søker badevakt

Ibestad kommune har en svømmehall i Ibestad kulturhus med offentlig bading hver torsdag. Åpningstidene for publikum er 17:00-21:00
Badevakten skal sørge for publikums sikkerhet og må kunne grunnleggende livredning og førstehjelp.
Du må ha gode svømmeferdigheter, kunne stupe og dykke, og du må kunne beholde roen hvis en kritisk situasjon oppstår.