Friluftsskolen Ibestad 2016, Straumbotn/Pollen

Påmeldingsfrist innen 1.juli

Friluftsskolen i Ibestad 2019: 8.-10.august

Ibestad kommune, i samarbeid med Midtre Hålogaland friluftsråd, inviterer deg til deltakelse på Friluftsskolen i sommerferien. Et tilbud for deg i alderen 10 – 13 år (elever i 5.- 7. klasse). Ingen deltakeravgift.

Torsdag 27.september 17:00-21:00

Oppstart for offentlig svømming

Ibestad svømmehall har første offentlig svømming etter endt rehabilitering

Effektueres fra og med 1.oktober 2018

Stenging av treningsrommet på Ibestad kulturhus

Av hensyn til HMS og andre forhold har Ibestad kommune valgt å stenge treningsrommet lokalisert i Ibestad kulturhus

Søknadsfrist 1.juni 2018

Kulturmidler aktivitetstilskudd 2018

Ibestad kommune skal fordele kulturmidler for 2018 til personer, lag, foreninger, organisasjoner og institusjoner i form av aktivitetstilskudd

Oppstart 24.januar 17:00 på kulturhuset

Tegneklubb

Søknadsfrist 15.oktober tiltredelsesdato 1.november 2017

Ibestad kommune søker badevakt

Ibestad kommune har en svømmehall i Ibestad kulturhus med offentlig bading hver torsdag. Åpningstidene for publikum er 17:00-21:00
Badevakten skal sørge for publikums sikkerhet og må kunne grunnleggende livredning og førstehjelp.
Du må ha gode svømmeferdigheter, kunne stupe og dykke, og du må kunne beholde roen hvis en kritisk situasjon oppstår.

Påmelding innen 1.oktober

Friluftsskolen i Ibestad i høstferien

Det inviteres til friluftsskole for de mellom 10-13 år i Ibestad kommune, det blir i høstferien den 5. og 6.oktober 2017. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Midtre Hålogaland friluftsråd og Ibestad kommune. Det er gratis å delta!

Korndyrking NIBIO

Program for lørdag 23.september

Mølla på Dyrstad og korn i nord

Dette er et arrangement som har nordlig korn som tema. NIBIO (Norsk Institutt for Bioøkonomi) på Holt i Tromsø har drevet forsøk med dyrking av forskjellige kornsorter. To representanter fra NIBIO kommer og holder foredraget Nordlig korn – nye muligheter; dyrking av korn og bruk av korn til mat og øl i Nord-Norge

Ibestad har en av de få gamle møllene og mølleanlegg som enda kan settes i gang. Mølla på Dyrstad er delvis fra 1700-tallet og ble restaurert på 1980- og 1990-tallet. Det vil bli demonstrasjon av den gamle mølla og publikum får muligheten til å male korn.

Arrangementet er gratis for alle besøkende, vel møtt!