Ibestad kommune i samarbeid med Andørja sportsklubb og Midtre Hålogaland friluftsråd inviterer deg til deltakelse på Friluftsskolen i høstferien!

Dato: 03.-05. oktober.

Et gratis tilbud for deg i alderen 10 – 13 år (elever i 5.- 7. klasse)!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et konsept utviklet i et samarbeid mellom Friluftsrådenes Landsforbund og Den Norske Turistforening og arrangeres over hele landet i samarbeid mellom kommuner, lag og forening og friluftsråd. Friluftsskolen er et ferietilbud for barn og ungdom i alderen 10-13 år (5.-7. klasse), hvor deltakerne får en introduksjon til ulike friluftsaktiviteter, med sikte på å legge grunnlag for friluftsliv som livslang fritidsaktivitet. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over tre dager og er et gratis tilbud.

Ledere: Andørja sportsklubb V Geir Arne Ekman

Sted (oppmøte): Brekka (Ånstad) (09:00-15:00)

Program: Blir sendt ut i forkant av friluftsskolen

Påmelding og pris: Friluftsskolen er helt gratis, men vi har plassbegrensning på 15 deltakere. For å påmelding kan man gå på nettsiden www.deltaker.no https://www.deltager.no/deltagerforside.aspx skriv inn friluftsskole ibestad og trykk på søk. Klikk deg så inn på arrangementet og meld på. Direkte Lenke: https://www.deltager.no/event/friluftsskole_ibestad_03-05_oktober#init

Praktisk informasjon: Oppmøtetidspunkt er klokken 09.00, men det anbefales å møte opp litt før og dagene avsluttes klokken 15.00. Deltakere må selv stille med varme klær tilpasset sesongen, sekk, skiftetøy, matpakke og drikke. Nærmere informasjon sendes ut til alle deltakere en uke i forkant av arrangementet. NB Foreldre/foresatte er selv ansvarlig for at barna er forsikret. Friluftsrådet forbeholder seg retten til å avlyse friluftsskolen om forholdene ikke blir vurdert som trygge, for eksempel værforhold, voksentetthet ol.

Vi ser fram til å bli bedre kjent med dere!

 

Les eller last ned invitasjonen til deltakelse på Friluftsskolen i høstferien her: Friluftsskole Ibestad høstferie 2022.docx.pdf