I forbindelse med at det blir ny operatør på fergesambandet Stangnes - Sørrollnes vil det og bli innført nye rutetabeller fra 1. februar 2014.

De nye rutetabellen for fergen Stangnes - Sørrollnes kan du lese her: FERGERUTE STANGNES - SØRROLLNES

Som følge av at fergen for nye rutetider vil busstidene også endres.

De nye busstidene kan du lese her: 

Nordrollnes - Hamnvik - Engenes - Årbostad (rute 331)

Sjøvegan - Hamnvik - Sørrollnes (rute 330)


For dem som har fergekort - les nedenfor (kopiert fra Troms fulkestrafikk sine nettsider):

Ny operatør på Vågsfjorden fra 1. februar - nytt reisekort for fergene

I forbindelse med at NORLED blir ny operatør på Vågsfjordsambandene, vil de tidligere fergekortene ikke lenger kunne brukes til betaling av fergebilletten. Fra lørdag 1. februar 2014 blir Tromskortet innført som reisekort på fergene som trafikkerer på Vågsfjorden.

Fra og med lørdag 1. februar 2014 vil det ikke lenger være mulig å benytte de tidligere fergekortene for betaling av billetter på fergene som trafikkerer på Vågsfjorden. Fra samme dato blir Tromskortet innført som nytt reisekort.

Priser og rabatter for reisende med fergene som betaler med Tromskort er de samme som tidligere.

I forbindelse med at NORLED blir operatør på fergesambandene blir det også innført nye rutetider for fergene og bussene i Vågsfjordsambandene. Bussrutene 240 (Harstad - Stornes - Grytøya - Bjarkøy) og rute 245 (Lundenes skole - Bjørnerå - Grøtavær) endres slik at de korresponderer med de nye fergerutene.

Tromskortet kan kjøpes på fergene, på busser og hurtigbåter eller på vårt kundesenter på Havneterminalen (hurtigbåtkaia) i Harstad sentrum. Påfyll av reisepenger (verdidelen av kortet) på kortene kan gjøres ombord eller i vår nettbutikk her på Tromskortet.no.

Du som ikke lenger trenger ditt gamle fergekort til andre strekninger, kan benytte returskjema som finnes ombord på fergene eller laste ned vår informasjonsfolder der det er beskrevet hvordan man skal gå frem for å få refundert et eventuelt restbeløp i fergekortet.