Planutvalget i Ibestad kommune har i møte den 30.06.09 vedtatt å legge ut følgende planer til offentlig ettersyn, jf. Plan- og bygningslovens § 27-1 nr 2.:

1. Forslag til reguleringsplan for Buberget hyttefelt, Engenes. Formålet med reguleringen er å legge til rette for fritidsbebyggelse på Buberget. Dokumenter finnes her.(link til pdf-dokument for Buberget)

2. Forslag til reguleringsplan for Ibestad golfklubb Formålet med reguleringen er å etablere en 9-hulls golfbane på Ånstad. Dokumenter finnes her.(link til pdf-dokument for Golfbanen/-klubb)

3. Forslag til reguleringsendring av reguleringsplan for Årnes Formålet med reguleringsendringen er å etablere et område for kommunalteknisk anlegg, endring i adkomstveg, etablere tursti og badeområde. Dokumenter finnes her.(link til pdf-dokument for Årnes)

4. Forslag til reguleringsendring av reguleringsplan Vik Utmark Reguleringsplanen er digitalisert fra analog kart, samt endringer i reguleringsbestemmelsene.Dokumenter finnes her.(link til pdf-dokument for Vik Utmark)

Forslagene er lagt ut til høring på Ibestad kommunehus, Hamnvik. 
Evt. merknader rettes skriftlig til Ibestad kommune, Plan og næring, 9450 Hamnvik innen 01.09.09.

Ta kontakt på mobil dersom du trenger flere opplysninger. Gunnar 995 72 815