Arbeidet har tatt lengre tid enn forventet, og det har vært jobbet mye med å få kartene så nært det resultatet vi ønsket oss som mulig, men nå er de endelig klare for salg i/hos:

  • Servicetorget på kommunehuset, mandag - fredag 0800 - 1500
  • Eldorado, mandag - fredag 0800 - 1600 og lørdager 1000 - 1300.
  • Ibestad Frivillighetssentral - mandag - fredag 0800 - 1500

Kommunen har det siste året, etter at Katrine Marí Nordgård kom inn som prosjektleder for Turkartet, hatt god hjelp av arbeidsgruppe satt sammen av ildsjeler og aktive mennesker fra begge øyene. Gruppen har i hovedsak bestått av:

Kjell- Magne Hanssen, Åge Olsen, Steinar Forsaa, Ole Martinussen, Steinar Hanssen, Eidar Tøllefsen og Esben Roll Valen.

-Disse har lagt ned en hel del arbeid i å registrere navn og løyper på rett sted! -Ikke minst å få inn mange flere navn som er godt kjente for lokalbefolkningen men som du ikke finner i tradisjonelle kart fra kommunen.

Kartene er trykket i målestokk 1:25000 der hver øy har fått en hel side, -noe som gjør at de er oversiktelige og detaljrike! Kartene er utgitt av Ibestad kommune i samarbeid med eMap as som står for produksjonen av kartmaterialet. Fagjuryen ga hederlig omtale av deres utkast til turkartene våre under geomatikkdagene på Lillehammer våren 2012. http://www.ht.no/incoming/article531921.ece 

 

 

 

Vi er godt fornøyd med resultatet, og håper flere vil la seg inspirere av kartene med inntegnede løyper for både sommer og vinter, og turbeskrivelsene med flotte bilder fra Ibestad!