Onsdag og torsdag i denne uken benyttes helikopter for å frakte materiellet til fanggjerdet opp i fjellpartiet ved Skrea. Dette er et presisjonsarbeid som krever godt vær for at samarbeidet mellom Heliteam og entreprenør skal kunne utføres på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte. Resterende arbeid for entreprenøren er selve monteringsarbeidet for det forannevnte fanggjerdet.

Statens veivesen melder at arbeidet så langt er i rute og vil ferdigstilles innen 15. desember. Forutsetningen er at værforholdene ikke forverres ytterligere.

Informasjon
I løpet av perioden har flere av dere tatt kontakt med meg fordi dere har vært frustrerte over manglende informasjon. Frustrasjonen oppstår fordi det ikke gis informasjon når entreprenør er fraværende og veien er åpen i stengetiden. Dette har jeg tatt opp med Statens veivesen som har den daglige kontakt med entreprenør. Jeg har fått lovnad om at informasjonsarbeidet skal prioriteres.

Evaluering
Kommunen vil gjennomføre en evaluering av konsekvensene av den veistengningen som vi har hatt i snart 2 måneder. Resultatene vil vi bruke ved neste runde av veiutbedringen. Innspill fra dere kan sendes til undertegnede eller rådmannen.

Vegmeldinger og fergeruter
For oppdaterte vegmeldinger kan du ringe Vegtrafikksentralen (VTS) på telefon 175, eller se 175.no.
For oppdaterte fergeruter kan du ringe ruteopplysningen på telefon 177 eller se torghatten-nord.no.