I formiddag ble nyheten sluppet.

Årets Arctic Race of Norway starter på Engenes. Vi ser fram til en startetappe i fantastiske omgivelser på Andørja i Ibestad kommune.

Arctic Race er nå definitivt kommet hjem til sitt opprinnelige arnested. Det var på Andørja at spiren til denne fantastiske idrettsfesten oppstod. Vi ønsker derfor ARN hjertelig velkommen tilbake til Ibestad.

Vi lover en fantastisk ramme rundt åpningsetappen med stor hengivenhet og masse gjestfrihet fra engasjerte mennesker i vår lille kommune.

Gjør plass i kalenderen 10. august til den store idrettsfesten i 2017.

Litt informasjon om Ibestad kommune:
Ibestad kommune består av de to øyene Andørja og Rolla i Troms fylke. Kommunesenteret ligger i Hamnvik på Rolla og kommunen har 1400 innbyggere. Sjømatnæringen utgjør hovednæringen og eksportverdien av sjømat utgjør 605 000 kroner pr. innbygger. Ibestad har gode offentlige tjenester og vil i inneværende måned innvie sin splitter nye 1-10 skole i kommunesenteret. Det er fergeforbindelse til Harstad by og bruforbindelse til nabokommunen Salangen. Kommunens viktigste arrangement er idrettsfesten Tour de Andørja (TDA) som gjennomføres andre helg i juli.