Torsdag 25.10.2012

Det har nå vært en oppsamlingsrunde hos de som har meldt fra til kommunen at forhold vedrørende takstiger etc. var ordnet opp i.
Neste feierunde blir ikke før i 2013.

Fritidseiendommer har fritak for feiing, men kan melde inn behov til kommunen, og vil da få feid mot et gebyr.

Torsdag 4.10:

Etter idag, torsdag, er feingen på Rolløya også nesten fullført!

Imorgen, fredag fullfører de det siste i Hamnvik, og oppsamlingsrunden gjøres også unna iløpet av imorgen, så det er siste sjanse til å få lappen ut på døra og godkjent stige og takstige på plass!

Onsdag 3.10:

Etter dagens innsats er Andørja ferdig feid og på Rolløya er de igang i sentrumsområdet! Norddelen av øya er altså ferdig!

Tirsdag 2.10:

Etter dagens arbeid er staus som følger: På Andørja er de som startet på Fornes idag kommet seg godt igang på Igeland. De som startet på Ytre Andørja er stort sett ferdig med Engenes.

Imorgen jobber disse seg mot hverandre på det resterende av Andørja og vi har stor tro på at øya er ferdig feid innen imorgen, onsdag!

På Rolla er de kommet igang på Ibestad og begynner å bevege seg innover Hamnvik imorgen!

Mandag 1.10:

Feiingen går raskt unna, og vi er nå ferdig med Årbostad, Klåpen og Straumen på Andørja, Rollnes og deler av Bolla på Rolløya!

Imorgen, tirsdag starter feiingen på Andørja fra Åndervåg. Engenes og Laupstad kan forventes feid iløpet av dagen. I tilleg starter feiing på Fornes og tar med seg gårdene inn mot Igeland.

På Rolløya fortsetter feiingen fra Bolla. Det forventes at deler av Hamnvik vil bli feid iløpet av morgendagen.

Vi gjør oppmerksom på at det går raskere enn vi har forventet og ber derfor alle være forberedt!