Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
05. februar kl. 08:56

Vi arbeider for tiden med et nytt nettsted. Vi beklager de ulempene det medfører.

Les mer clear
Illustrasjon, akvarell

Kulturmidler aktivitetstilskudd 2019

Søknadsfrist 1.juni 2019

Ibestad kommune skal fordele kulturmidler for 2019 til personer, lag, foreninger, organisasjoner og institusjoner i form av aktivitetstilskudd. Nye retningslinjer og skjema i år!

Om kulturmidler utdelt av Ibestad kommune
Det er mulig å søke midler til enkelttiltak og aktivitetsstøtte, kommunen har utarbeidet retningslinjer for begge tilskuddsformene.

 

Generelt om kulturmidler:

"Kommunalt tilskudd til kulturarbeid gis til personer, organisasjoner og institusjoner i Ibestad kommune. Tilskuddet ytes innenfor rammen av det vedtatte budsjettet. Aktiviteter og kulturorganisasjoner som    aktiviserer barn og unge skal prioriteres."

Om tilskuddsformene:

Aktivitetstilskudd (søknadsfrist 01.06.)

Aktivitetstilskuddet gis kun til lokale kulturorganisasjoner som driver kontinuerlig virksomhet i kommunen, og som har som primær målsetting å drive kulturarbeid.

Støtte til enkelttiltak (søknadsfrist 01.12.)

Tilskuddet gis til konkrete enkelttiltak som for eksempel scenekunst, konserter og utstillinger, prosjektoppgaver, registreringsarbeid, informasjonskampanjer, publikasjoner, foredrag, konferanser og kurs, strukturer og utstyr som tilrettelegger for kulturell aktivitet, andre formidlingstiltak.

 

Søknadsskjema finner du nedenfor under "Tilknyttede elementer". Søknad sendes:

Ibestad kommune, Kopparvika 7, 9450 HAMNVIK

E-post: postmottak@ibestad.kommune.no 

 

Tilknyttede elementer