Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Kulturprisen 2024

Kulturprisen kan tildeles lag, foreninger, organisasjoner, enkeltpersoner eller institusjoner som har stått eller står sentralt i Ibestad kommunes kulturliv gjennom nytenking eller fortjenestefull innsats. Kulturprisen dekker alle aktiviteter innen det utvidede kulturbegrepet.

agnes

Ibestad Discgolfbane

Ny Discgolfbane i Ibestad

Frisbeegolf er en voksende sport, som alle kan være med på. Lavterskel, og en fin måte å komme seg ut på. Konseptet bygger på reglene for golf, og handler om å kaste frisbee fra et utgangspunkt og treffe en korg på den andre enden av banen på færrest mulig kast.

disc2

Friluftskolen

Ibestad kommune i samarbeid med Midtre Hålogaland friluftsråd Inviterer deg til deltakelse på i sommerferien 1.-3. juli. Et tilbud for deg i alderen 10-13 år.Ingen deltakeravgift

camping-3893587_1280

Utlysing av kulturmidler

Ibestad kommune lyser ut kulturmidler for 2024 til personer, lag, foreninger, organisasjoner og institusjoner i Ibestad kommune.

DSCF1993

Ungdomscamp 2024

Midtre Hålogaland Friluftsråd inviterer ungdom i alderen 14 - 18 år til flerdagers overnattingscamper med forskjellige tema innenfor friluftsliv.Campene er helt gratis og er åpne for ungdom i alle våremedlemskommuner.

event_475292

Sommerjobb for ungdom i Ibestad

Ibestad kommune og privat næringsliv tilbyr ungdom i alderen 15 – 20 år sommerjobb i perioden 24. juni til 16.august

sommerjobb